Notice: File themes/subsite/js/dist/all.js does not exist in /usr/www/users/rivarw/rivarentals/vendor/silverstripe/framework/src/Control/SimpleResourceURLGenerator.php on line 90
Appartement verhuren in Rotterdam » Markthal Apartments

Appartement verhuren

Voor onze internationale clientele (expats) is Riva Rentals op zoek naar gemeubileerde appartementen in Rotterdam. Als verhuurmakelaar assisteren wij buitenlandse professionals (expats) die naar Nederland of binnen Nederland verhuizen. Onze clienten zijn voor bepaalde tijd in Rotterdam voor een project of opdracht. Riva Rentals screent alle kandidaten om de juiste match te kunnen maken. Zo kijken wij onder andere naar gezinssituatie, periode en budget.

Wij werken op basis van no cure, no pay om zo snel mogelijk een betrouwbare huurder voor uw woning te vinden. U betaalt ons dus alleen op het moment dat wij een huurder voor uw appartement of woning hebben gevonden. 

Waarom uw woning verhuren via Riva Rentals:

 1. Vrijblijvende opname om ons werkwijze toe te lichten, informatie te geven over de huidige verhuurmarkt, wat er zo al komt kijken indien u besluit te gaan verhuren, onze klanten voor te stellen en niet te vergeten een advies inzake de huurprijs af geven.
 2. Onze verhuurmakelaars hebben meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren aan expats in Rotterdam. Ze zijn gekwalificeerd, energiek en betrokken.
 3. Verhuren exclusief aan bedrijven en expats. Veelal bedrijven waar Riva Rentals een 'preferred supplier'-relatie mee heeft wegens onze corporate expat begeleiding.
 4. Huurprijzen gemiddeld vanaf 1000 euro per maand.
 5. Nauwe samenwerking met de betere verhuurmakelaars en relocationbureaus.
 6. Optimale promotie van uw huis of appartement via ons eigen Riva-bestand en professionele internetmarketing (prominente vertegenwoordiging op alle verhuurwebsites, Google en social media met bijvoorbeeld onze Riva-Facebookpagina).
 7. Partnership zonder verplichtingen, op basis van no cure, no pay.
 8. Lange huurovereenkomsten en gegarandeerde huur.
 9. Onze huurovereenkomst, zowel in het Nederlands als in het Engels, is opgesteld door een advocaat gespecialiseerd in huurrecht.
 10. Complete begeleiding tijdens het gehele verhuurtraject.
 11. Flexibile agenda's. Wij proberen te werken wanneer het u als verhuurder uitkomt. Bezichtigingen, opnames en overdrachten ook 's avonds of in het weekend.
 12. Optie tot het compleet beheren van uw woning(en).
 13. Ondersteuning bij het meubileren / verhuurklaar maken van uw woning.


Contact en tips

Indien u overweegt om uw woning in Rotterdam te verhuren, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en mogelijke waardebepaling met een verhuurmakelaar.

- Bekijk hier onze tips die handig kunnen zijn bij het verhuren van woningen en appartementen aan expats.
- Meer informatie over het verhuren van uw huis, woning of appartement via de Leegstandswet vindt u hier.

Markthal Apartments Riva Rentals Riva Exclusive Rotterdam Shortstay